De betrouwbare keuze
Logo Keurmerk Vast en Zeker

Gefeliciteerd dat u hebt gekozen voor een bezoek aan de website van het Keurmerk Vast en Zeker aan Huis®. Want de Stichting van dit Keurmerk wilt u behoeden voor veel problemen, die worden veroorzaakt door onbetrouwbare bedrijven in dak- en gevelelementen (zoals kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen, dakvensters, veranda's, serres, terrasoverkappingen, gevelbekleding en carports).

De Stichting kent het Keurmerk alleen toe aan bedrijven die zijn gescreend op betrouwbaarheid, dat wil zeggen op prijs, materiaal èn montage. Bovendien zijn deze bedrijven service en klantgericht en dienen zich aan de overeengekomen leveringsvoorwaarden te houden. Ter bescherming van u als consument. Daarom heeft de Stichting dit Keurmerk in de markt gezet.

De officiële doelstelling van de Stichting staat in de oprichtingsacte welke gedeponeerd is bij de Kamer van Koophandel. 

De onafhankelijke Stichting stelt zich onder andere ten doel:

  • Het verstrekken van een Keurmerk aan ondernemingen (fabrikant/leverancier/montagebedrijf)
  • Het bevorderen van de bescherming van de consument
  • Voorkomen dat er meestal duur en langdurig juridische processen gevoerd moeten worden.
  • Consumenten indringend attenderen op de voordelen van de Vast en Zeker Keurmerk-voerende bedrijven.
  • Het bevorderen van vakbekwaamheid van de deelnemers door frequente informatie en communicatie, o.a. met gebruikmaking van de Vast en Zeker-website.

 

Tip 1

Haal geen problemen IN huis (in dit geval AAN huis)! Schakel uitsluitend een bedrijf in met het Keurmerk Vast en Zeker aan Huis®

 

Tip 2

Droomt u van een dakkapel voor meer ruimte en licht in huis? Vergunningsvrij aanbrengen of met vergunning? U regelt de vergunningsaanvraag bij uw gemeente. Vraag eerst bij uw buren of er belangstelling is voor een gezamenlijke aanvraag. Dat spaart kosten, moeite en wellicht heeft u sneller resultaat.

 

Tip ?

Heeft u een goede tip? E-mail die naar de Stichting. De inzender van de best bruikbare tip per maand ontvangt als beloning € 25. De beoordeling is voorbehouden aan het bestuur van de Stichting. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.