Het Keurmerk Vast en Zeker aan Huis

De Stichting heeft het Keurmerk Vast en Zeker aan Huis in de markt gezet om consumenten een podium voor betrouwbare leveranciers te geven. Het toekennen van het Keurmerk aan bedrijven van dak- en gevelelementen* geschiedt op basis van de eisen van vakbekwaamheid en zekerheid op prijs, materialen en montage. Met het Keurmerk screent de onafhankelijke Stichting de markt en kunt u als consument met een gerust hart zaken doen met een Keurmerk-bedrijf van uw keuze!


Waarom een Keurmerk?

Logo-Keurmerk-Vast-en-Zeker-liggend-sRGB-350x146pxDe consument vindt het tegenwoordig erg moeilijk om een goede keuze te maken in het grote aanbod van dak- en gevelelementen*. Ze kunnen onvoldoende beoordelen wat de kwaliteit van de bedrijven zijn, weten niet of ze hun afspraken nakomen en of de kosten in de hand worden gehouden. Om de risico's voor de consument zoveel mogelijk te beperken, kent de Stichting het Keurmerk toe aan bedrijven die voldoen aan een aantal eisen, zoals betrouwbaarheid en zekerheid. De consument kan nu zonder zorgen en met garantie bij één van de Keurmerk- bedrijven tot aankoop overgaan. 

 

achterzijde-huis

Waar staat ons Keurmerk voor?

Bedrijven die het Keurmerk Vast en Zeker aan Huis voeren zijn betrouwbaar op prijs, materialen en montage. Het Keurmerk-bedrijf biedt de zekerheid dat u met een bedrijf in zee gaat waarop u kunt vertrouwen. U krijgt uitstekende dak- en/of gevelelementen* en een deugdelijke montage. Hier staat het Keurmerk Vast en Zeker aan Huis garant voor. Uiteraard alles naar prijs-kwaliteit verhouding. Elk Keurmerk-bedrijf is op deskundigheid gecontroleerd en houdt zich aan bouwvoorschriften en regelgeving. Afspraken met de koper zijn helder en transparant omschreven in een schriftelijke offerte.
En natuurlijk krijgt u van een Keurmerk-bedrijf wat u heeft afgesproken qua materiaal, levertijd, plaats, uitvoering, oplevering en afhandeling.

Wat zijn de voordelen voor de consument om zaken te doen met bedrijven met het Keurmerk

 • Afspraken zijn helder en transparant omschreven in een offerte, die mede op basis van normen van de Stichting is samengesteld.
 • Het Keurmerk-bedrijf en eventueel de onderaannemer of het montagebedrijf zijn deskundig en houden rekening met bouwvoorschriften en regelgeving.
 • U krijgt, afhankelijk van de prijs, relatief goede tot uitstekende dak- en/of gevel-elementen en een deugdelijke montage.
 • En u krijgt wat u heeft afgesproken qua materiaal, tijd, plaats, uitvoering, oplevering en afhandeling.
 • Elk Keurmerk Vast en Zeker-bedrijf geeft garantie.

Kiest u voor een bedrijf met het Keurmerk Vast en Zeker aan Huis, dan weet u vast en zeker dat u verzekerd bent van een zorgeloze renovatie of verbouwing voor uw dak- en/of gevelelementen*.

 

GA NAAR DE CONSUMENTENSITE

 

Wat zijn de voordelen voor bedrijven waaraan het Keurmerk Vast en Zeker aan Huis is toegekend?

 

 • Het aanzien van uw onderneming neemt bij consumenten beduidend toe.
 • Uw klant voelt zich veilig en zeker bij zijn opdrachtverstrekking.
 • De concurrentiepositie van uw onderneming is gunstiger t.o.v. niet-deelnemers.
 • Mocht het toch tot een geschil komen, dan bent u verlost van tijd- en geldverslindende (juridische) procedures.
 • En er zijn nog veel meer voordelen voor u bij een actieve deelname te behalen. Vraag erna!
 • Kortom: De Stichting adviseert, beschermt en bemiddelt.

 

De consument kiest steeds meer voor bonafide leveranciers.

Wil u dat uw bedrijf behoort tot deze betrouwbare branchegroep. Meldt u zich dan aan met het Deelnameformulier. Als het Keurmerk aan uw bedrijf wordt toegekend weet de consument dat te waarderen en liggen uw opdrachtkansen een dikke streep vóór!

 

GA NAAR DE ONDERNEMERSSITE

 

* Kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen, dakvensters, veranda's, serres, terrasoverkappingen, carports en gevelbekleding.